GROEPSPRESENTATIE VOOR ORTHODONTIEPRAKTIJK TILBURG

Tilburg, 15 november 2012

Voor de zomervakantie heeft Orthodontiepraktijk Tilburg haar werkprocessen geïnventariseerd. Hierbij heeft de heer Reinders, orthodontist en eigenaar, een nieuwe visie ontwikkeld die in de tweede helft van 2012 daadwerkelijk is geïmplementeerd. 

De desinfectieruimte is opnieuw ingericht volgens de nieuwste richtlijnen. De bestaande reinigings- en desinfectiemachine is vervangen en een tweede machine is geïnstalleerd. Hierdoor is altijd een machine beschikbaar voor de plaatsing van de vuile instrumenten. Er ontstaat een opgeruimdere werkplek en efficiency neemt toe. 

Ook de invoering van het PromiQ instrumentenhouder systeem maakt deel uit van de visie van de heer Reinders. Het zorgt voor een betere routing in de praktijk en minder handelingen met de instrumenten: een instrument verlaat de instrumentenhouder alleen bij de patiënt. Ook neemt het reinigingsresultaat toe en verbetert de veiligheid voor patiënt en personeel.

Na installatie van de machines en invoering van het instrumentenhouder systeem heeft PromiQ een presentatie voor het gehele personeel verzorgd. Tijdens deze presentatie is ondermeer ingegaan op de begrippen reiniging en desinfectie, de werking van de machines en het optimale gebruik van het PromiQ instrumenten-houder systeem.

PromiQ is trots op het gerealiseerde resultaat en dankt Orthodontiepraktijk Tilburg voor de fijne samenwerking. Tijdens de presentatie kwamen zelfs heerlijke broodjes op tafel.
 

TERUG