DENTSPLY LOMBERG ASSISTANT DAY

 

Hiversum, 27 maart 2015

Lomberg organiseert 27 maart 2015 voor de 10e keer  Dentsply Lomberg assistenten dag 2015

PromiQ zal hier een presentatie geven "de Thermodesinfector en ik".
Wil jij ook een keer deze assistentedag bezoeken, ga dan naar de website  www.assistentendagen.nl

LEES MEER 

PROMIQ OP TV BIJ RTL ONDERNEMEND NEDERLAND

Sittard, 14 november 2013

PromiQ op TV bij ondernemend Nederland. De uitzending van ondernemend Nederland is zondag 17 november om 10:00 uur te zien bij RTL 7 en op 23 november om 13:00 in de herhaling bij RTL 7.


LEES MEER 

ZEEFKORF VOOR LOSSE INSTRUMENTEN

Sittard, 10 november 2013
 

Nieuw bij PromiQ een zeefkorf met deksel PM131 voor het reinigen en desinfecteren van losse voorwerpen zoals afdruklepels en foto houders.
Door de deksel blijven de producten in de korf waardoor ze niet door de machine kunnen gaan zwerven. De korf is makkelijk uit de machine te nemen, tijdens het vullen kan de korf op het werkblad geplaatst worden.

LEES MEER 

NOLA DRY FIELD INJECTORREINIGER

Sittard, 25 augustus 2013

Voor het reinigen en desinfecteren van het "Nola dry field system" hebben we een speciale injectorreiniger ontworpen. Deze is gebaseerd op ons onder nr. EP 2594294 A1 gepatenteerde Instrumentenhouder systeem. Hierbij gaat de mondklem in zijn geheel in de korf en worden de slangetjes aangesloten op de aansluitnippels.

LEES MEER 

SPECIALE HOUDER VOOR BRACKETPINCETTEN

Sittard, 13 juli 2013

In samenwerking met orthodontiepraktijk In de Braekt in Sittard is enkele maanden geleden gestart met de ontwikkeling van een speciale houder voor bracketpincetten.
Prototype houder voor bracketpincetten beschikbaar. De verwachte introductiedatum is 15 september 2013.

LEES MEER 

PROMIQ BEZOEKT IDS IN KEULEN

Keulen (D), 27 maart 2013

PromiQ heeft dinsdag 22 maart de IDS in Keulen (D) bezocht. Dit is de grootste vakbeurs voor de tandheeldkunde ter wereld. Wij hebben diverse nieuwe ontwikkelingen bekeken en afspraken gemaakt met meerdere leveranciers en afnemers.

LEES MEER

PROMIQ BEZOEKT MEDICA IN DÜSSELDORF

Düsseldorf, 15 oktober 2012

Van 14 tot en met 17 november heeft in Düsseldorf (D) de Medica plaats. Deze internationale vakbeurs geniet groot aanzien en wordt vaak gecombineerd met diverse congressen en seminars. Op 15 november bezocht ook PromiQ de beurs

LEES MEER

GROEPSPRESENTATIE VOOR ORTHODONTIEPRAKTIJK TILBURG

Tilburg, 15 november 2012

PromiQ verzorgt presentatie voor het personeel van Orthodontiepraktijk Tilburg. Onderwerpen zoals reiniging en desinfectie, de werking van machines en het gebruik van het PromiQ instrumentenhouder systeem zijn aan de orde gekomen.

LEES MEER 

INTRODUCTIE INSTRUMENTENHOUDER SYSTEEM TIJDENS RAI DENTAL EXPO

Amsterdam, 18 maart 2012

Tijdens de RAI Dental Expo van 18 tot en met 20 maart 2012 is PromiQ aanwezig om het innovatieve instrumentenhouder systeem te introduceren. 

LEES MEER 

INSTRUMENTENHOUDER SYSTEEM ZEER POSITIEF ONTVANGEN

Amsterdam, 1 oktober 2012

Sinds de introductie op de RAI Dental Expo in maart 2012 heeft PromiQ veel positieve reacties ontvangen. Inmiddels wordt het Instrumentenhouder systeem in méér dan 30 orthodontiepraktijken dagelijks gebruikt.

LEES MEER 

SAMENWERKING DENTSPLY LOMBERG

Soest, 1 maart 2012

De samenwerking met Densply Lomberg is vanaf 1 maart 2012 een feit. Dentsply Lomberg is distributeur van het innovatieve instrumentenhouder systeem in Nederland.

LEES MEER