INTRODUCTIE INSTRUMENTENHOUDER SYSTEEM TIJDENS RAI DENTAL EXPO

Amsterdam, 18 maart 2012

Tijdens de RAI Dental Expo van 18 tot en met 20 maart 2012 is PromiQ aanwezig om het innovatieve instrumentenhouder systeem te introduceren.

Het PromiQ instrumentenhouder systeem is uniek in zijn vorm en functionaliteit en draagt bij tot een uitstekend reinigingsresultaat. Het vereenvoudigt het beladen en ontladen van de reinigings- en desinfectiemachine.
De instrumenten verlaten de instrumentenhouder uitsluitend tijdens de behandeling van de patiënt. Hierdoor neemt de efficiency in de praktijk sterk toe. Maar ook de veiligheid voor personeel en patiënt verbetert.

Het systeem bestaat uit een houder waarin een vork wordt geplaatst. Afhankelijk van het type vork wordt een korf gemonteerd. De combinatie van vork en eventuele korf bepaalt de functionaliteit waardoor voor elke combinatie van instrumenten een ideale instrumentenhouder kan worden geconfigureerd.
Vijf instrumentenhouders kunnen in een inzetdrager worden geplaatst die vervolgens in de reinigings- en desinfectiemachine wordt gezet. Het bovenrek biedt ruimte voor vier en het onderrek voor vijf dragers. Op deze wijze kunnen 45 instrumentenhouders tegelijk worden gereinigd en gedesinfecteerd.

Tijdens de Dental Expo ontvangt u één drager gratis bij de bestelling van 10 instrumenthouders.

 TERUG