PROMIQ VOOR U

PromiQ verzorgt Medical Cleaning Solutions. Wij geven  advies op het gebied van de machinale reiniging, desinfectie en sterilisatie van medische instrumenten zoals toegepast in de tandheelkunde. Hierbij wordt ondermeer gebruik gemaakt van een reinigings- en desinfectie machine, de juiste rekken en inzetten, programmatuur en reinigingsmiddelen. PromiQ draagt zorg voor levering, installatie, onderhoud en reparatie.

Naast standaard producten ontwikkelen wij maatwerk zoals het PromiQ instrumentenhouder systeem, de injector zeefkorf en een procesregistratie systeem. Onderzoek en ontwikkeling gebeurt in nauwe samenwerking met klanten en partners. De ruime kennis en ervaring waarover ons team beschikt komt hierbij zeer goed van pas. Zo kunnen wij de productie geheel in eigen hand houden en blijven wij flexibel ten aanzien van klant specifieke eisen en wensen.

Het team van PromiQ beschikt zelf over brede kennis en ervaring met betrekking tot het gebruik van machines voor reiniging, desinfectie en sterilisatie. Daarnaast is expertise voorhanden op het gebied van procesoptimalisatie, efficiency, gebruiksgemak en veiligheid. Deze kennis delen wij graag met u tijdens advies, instructie of bijscholing.