CONTINUÏTEIT DOOR PROACTIEF ONDERHOUD EN SNELLE REPARATIE

PromiQ is gespecialiseerd in het onderhoud van professionele reinigings- en desinfectiemachines. Deze machines worden vooral toegepast in de tandheelkunde, klinieken en laboratoria. Zo worden ze bijvoorbeeld ingezet in de tandartspraktijk, bij de orthodontist, door de dierenarts alsook in onderzoeksinstituten.

Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij in staat om een groot deel van de mogelijke storingen vóóraf vast te stellen. En middels proactief onderhoud kunnen wij deze storingen veelal voorkomen.

Door de PromiQ onderhoudsovereenkomst wordt de continuïteit van uw machines zeker gesteld. De machine wordt periodiek gecontroleerd en de resultaten en meetgegevens worden gedocumenteerd. Ook kunnen wij voorzien in een machinevolgboek en procesregistratie.

PromiQ levert en stelt deze in bedrijf. Wij adviseren de meest geschikte reinigingsmiddelen voor uw toepassing en programmeren de machine. En natuurlijk informeren wij u en uw medewerkers met betrekking tot veiligheid en correct gebruik van de machine. Op verzoek verzorgen wij instructies en presentaties.